Vita Alvia - Sing Biso Lagu MP3 dan Video Download

Vita Alvia - Sing Biso

Gambar Vita Alvia - Sing Biso

Listen: 11.4M

Date: 05 Apr 2017

Duration: 05:14

Likes: 38.1K

Vita Alvia - Sing Biso Video :

Description:

Vita Alvia - Sing Biso, mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

sing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaran

sing kuat maning isun wis warang
ulah riko wis kebangetan
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan isun riko tinggal

mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

sing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaran

sing kuat maning isun wis warang
ulah riko wis kebangetan
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan isun riko tinggal

mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Vita Alvia - Sing Biso Mp3 Gratis, download mp3 Vita Alvia - Sing Biso, download musik Vita Alvia - Sing Biso, download Video Vita Alvia - Sing Biso, Vita Alvia - Sing Biso mp4
Download Lagu