Nella Kharisma - Juragan Empang Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma - Juragan Empang

Gambar Nella Kharisma - Juragan Empang

Listen: 95M

Date: 27 Dec 2017

Duration: 06:15

Likes: 169.2K

Nella Kharisma - Juragan Empang Video :

Description:

Nella Kharisma - Juragan Empang, Urip sun lagi ketiban lintang
Gemerlap cahya sinare terang
Dasar nasib sun lagi kaberan
Di demeni ning juragan empang

Rasa seneng sun ora kejagan
Due demenan macem sampean
Uwonge boral bli perhitungan
Ngupai sewakan bandeng se empang

Duh kakang kula demen sampean
Demene kula sampe bleg-blegan
Yen ora teka sanja sedina
Kekatonen bae kaya ning mata

Yen bener kakang arep temenan
Nglamar kula nggo pendamping sampean
Ngomonga karo mimi lan mama
Lamaran sampean pasti ditrima

Duh kakang kula demen sampean
Demene kula sampe bleg-blegan
Yen ora teka sanja sedina
Kekatonen bae kaya ning mata

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Juragan Empang Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Juragan Empang, download musik Nella Kharisma - Juragan Empang, download Video Nella Kharisma - Juragan Empang, Nella Kharisma - Juragan Empang mp4
Download Lagu