Nella Kharisma - Rajodo 3 Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma - Rajodo 3

Gambar Nella Kharisma - Rajodo 3

Listen: 2.5M

Date: 05 Aug 2018

Duration: 05:27

Likes: 8.8K

Nella Kharisma - Rajodo 3 Video :

Description:

Nella Kharisma - Rajodo 3, pacaran karo aku
rabine ro koncoku
teririsnya hatiku
nerimo undanganmu

biyen mbok celuk sayang
saiki dadi mantan
janji ke pelaminan
ternyata jadi tamu undangan

nangis batin iki rasane kelingan kowe
tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe
yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
saiki lorone tak terimo dewe

pacaran karo aku, rabine ro koncoku
teririsnya hatiku nerimo undanganmu
biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan


nangis batin iki rasane kelingan kowe
tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe
yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
saiki lorone tak terimo dewe

pacaran karo aku, rabine ro koncoku
teririsnya hatiku nerimo undanganmu
biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

nangis batin iki rasane kelingan kowe
tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe
yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
saiki lorone tak terimo dewe

pacaran karo aku, rabine ro koncoku
teririsnya hatiku nerimo undanganmu
biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

pacaran karo aku, rabine ro koncoku
teririsnya hatiku nerimo undanganmu
biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan
janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan
ternyata jadi tamu undangan

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Rajodo 3 Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Rajodo 3, download musik Nella Kharisma - Rajodo 3, download Video Nella Kharisma - Rajodo 3, Nella Kharisma - Rajodo 3 mp4
Download Lagu