Nella Kharisma - Kadung Jeru Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma - Kadung Jeru

Gambar Nella Kharisma - Kadung Jeru

Listen:

Date: 09 Jan 2018

Duration: 05:17

Likes:

Nella Kharisma - Kadung Jeru Video :

Description:

Nella Kharisma - Kadung Jeru, welas hang isun nduweni
jo sampek riko tatoni
kadung jeru roso tresno iki
njangget matri nang jeroning ati

isun sing bakal suloyo
masio digudo dunyo
yo mung siji roso welas iki
sun gowo sampek tekan mati

riko lan isun wes pancen jodone
sing bakalan ono hang misahne
riko lan isun yo wes podo seneng
bungah susah yo disonggo bareng

isun yo mung demen riko
isun yo semono ugo
sing bakal ono hang misahno
keloroan sampek akhir dunyo

welas hang isun nduweni
jo sampek riko tatoni
kadung jeru roso tresno iki
njangget matri nang jeroning ati

isun yo mung demen riko
isun yo semono ugo
sing bakal ono hang misahno
keloroan sampek akhir dunyo

isun yo mung demen riko
isun yo semono ugo
sing bakal ono hang misahno
keloroan sampek akhir dunyo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Kadung Jeru Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Kadung Jeru, download musik Nella Kharisma - Kadung Jeru, download Video Nella Kharisma - Kadung Jeru, Nella Kharisma - Kadung Jeru mp4
Download Lagu