Nella Kharisma - Keneng Watune Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma - Keneng Watune

Gambar Nella Kharisma - Keneng Watune

Listen: 3.9K

Date: 31 Jan 2016

Duration: 05:25

Likes: 15

Nella Kharisma - Keneng Watune Video :

Description:

Nella Kharisma - Keneng Watune, Sing pernah kepikir
Sing biso welas
Nong riko hang sun kiro
Mung biso sun gawe
Sung gawe memengan ati
Janji nisun bengen
Kadung durung biso

Natoni sewu ati
Isun sing kiro mandeg
Arep mbukak ati
Tapi saiki isun keneng watune

Kenal riko isun sing biso lali
Malah saiki riko sing gelem nompo ati
Loro ati nisun nyesel mergo riko

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Keneng Watune Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Keneng Watune, download musik Nella Kharisma - Keneng Watune, download Video Nella Kharisma - Keneng Watune, Nella Kharisma - Keneng Watune mp4
Download Lagu