Nella Kharisma - Mbagi Ati Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma - Mbagi Ati

Gambar Nella Kharisma - Mbagi Ati

Listen: 198K

Date: 07 Sep 2017

Duration: 05:38

Likes: 1.2K

Nella Kharisma - Mbagi Ati Video :

Description:

Nella Kharisma - Mbagi Ati, kurang paran isun iki
magih demenan riko sun belani pati
kurang paran isun iki
magih demenan riko sun ragati

isun yo wis kebacut ngabeti
njalok paran bain sun turuti
kanggo njogo ikhlase ati
kanggo njogo welas hang suci hooo

bengi iki isun seru kesikso
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso
ngerasakno riko mbagi ati ambi wong liyo

isun yo wis kebacut ngabeti
njalok paran bain sun turuti
kanggo njogo ikhlase ati
kanggo njogo welas hang suci hooo


bengi iki isun seru kesikso
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso
ngerasakno riko mbagi ati ambi wong liyo

bengi iki isun seru kesikso
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso
ngerasakno riko mbagi ati

bengi iki isun seru kesikso
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso
ngerasakno riko mbagi ati ambi wong liyo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Mbagi Ati Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Mbagi Ati, download musik Nella Kharisma - Mbagi Ati, download Video Nella Kharisma - Mbagi Ati, Nella Kharisma - Mbagi Ati mp4
Download Lagu