Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri

Gambar Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri

Listen: 35.1M

Date: 30 May 2018

Duration: 05:11

Likes: 111.8K

Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri Video :

Description:

Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri, lirik lagu Prei Kanan Kiri - Nella Kharisma:

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra sah kesuwen ndang nyebar undangan
Diramekne dangdutan
Podo lungguh jejer neng mantenan

Yen pancen tresno ra usah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
Ra sah menggak menggok jodohmu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abot enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri, download musik Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri, download Video Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri, Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri mp4
Download Lagu